Activitats extraescolars

L’AMPA de l’Institut Nou de Vilafranca ofereix activitats extraescolars de qualitat, atractives i que complementen l’ensenyament lectiu. Esperem que compleixin amb les vostres preferències i interessos i que les gaudiu molt!

Properament podreu consultar el díptic informatiu de les activitats extraescolars del curs 2022-2023. Es faran activitats amb un mínim de 8 inscrits per cada una i el preu dependrà del nombre d’inscrits.

  • Activitat extraescolar de teatre: els dimarts de 16:30 a 18:00 hores.

Aquesta activitat pretén fomentar la cultura teatral. Per això cal aprendre a interpretar, a improvisar, a expressar corporalment, a treballar en grup, a comunicar-se, a perdre la vergonya en públic, etc. Es planteja la realització d’una obra a final del curs (a Cal Bolet).

S’ofereix l’activitat també pensant que pot ajudar l’alumnat a poder parlar en públic, fer presentacions de treballs acadèmics, etc. Així mateix, es treballen eines i tècniques per al desenvolupament i creixement personal.

 

L’important, de totes maneres, és que els nens s’ho passin bé; aquest és l’objectiu principal!

Es farà l’activitat els dimarts durant una hora i mitja i costa 24 euros al mes.

  • Activitats extraescolars esportives
  •   

Cal tenir en compte que s’ha de ser soci de l’AMPA per a poder-se inscriure a les activitats i que poden haver-hi canvis en la programació de l’activitat o l’establiment de mesures especials de prevenció per la pandèmia de COVID-19.

Compartir publicació per:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.