Armariets Curs 2023-24

L’AFA com cada any s’encarrega de la gestió dels armariets i els lloga a les famílies a un preu molt més baix que els altres instituts.

El preu del lloguer és de 15 euros. Aquest servei és únicament pels alumnes que són socis de l’AFA.

Si hi esteu interessats, heu de:

  • preguntar disponibilitat; si n’hi ha, fer el pagament a través de transferència (o ingrés en efectiu).

ampalagirada1@gmail.com

o bé els podeu deixar a la bústia de L´AFA, situada a l’entrada del despatx, a les primeres escales de l’institut.

Si durant el curs es produeix qualsevol incidència amb els armariets, s´haurà de comunicar al mail específic de l’AFA: ampalagirada1@gmail.com i ens posarem en contacte amb vosaltres per solucionar el problema .

 

Normativa d’ús:

Cal fer sempre un correcte ús dels armariets i de les claus; en cas de detectar-ne un mal ús es perdrà el dret a disposar de taquilla.

Al finalitzar el servei, en cas de tenir un armariet amb clau, és obligatori retornar les claus i els clauers a la bústia de l´AFA abans de finalitzar el curs (si s´ha perdut el clauer, s´ha de tornar la clau identificada amb el nombre de l’armariet). Si no és així, se’n perdrà el dret per al curs vinent.

Els armariets amb codi, sols s´hauran de deixar buits al finalitzar el curs.

En cas que se us assigni una armariet amb clau, caldrà abonar un dipòsit de 10€ que es retornarà al retornar la clau al finalitzar el curs. En cas de no retornar-la o retornar-la amb posterioritat al termini establert es perdrà el dret de recuperar el dipòsit.

CÒPIES CLAUS (en cas de tenir un armariet amb clau): Només l’AFA facilitarà còpia de les claus en cas de pèrdua; cal comunicar-ho i l’AFA proporcionarà una còpia que abonarà l’alumne/a (cost: 5 euros).

L’AFA no es fa responsable dels objectes dipositats als armariets.

o bé podeu deixar els documents a la bústia de l’AFA, situada a l’entrada del despatx de l’AFA, a les primeres escales de l’institut.

Els armariets s’han de pagar abans del 31 d’agost. Els ingressos posteriors es gestionaran a partir del mes de setembre i es lliuraran els armariets corresponents a mesura que es pugui (pot haver-se començat el curs).

Si es perd la clau de l’armariet, s’hauran de pagar 5 euros a l’AFA per la còpia. La còpia de la clau es pagarà per avançat i es podrà recollir al dia següent. 

IMPORTANT: Un cop tots els armariets estiguin llogats, ja no es podrà garantir la disponibilitat de més armariets.

Si durant el curs es produeix qualsevol incidència amb els armariets, s’haurà de comunicar al mail específic de l’AFA ampalagirada1@gmail.com i ens posarem en contacte amb vosaltres per solucionar el problema.

Torna a la pàgina d’inici.