Com prevenir conflictes en la família

A cada etapa de creixement els infants tenen uns desitjos i unes necessitats, i compten amb unes determinades habilitats per gestionar-ho. Als adults els interessa que aprenguin en cada una de les etapes allò necessari per afrontar la següent, com en qualsevol altre procés. Els conflictes són afortunadament inevitables i imprescindibles per créixer com a persones, per això s’ha de veure el conflicte com una oportunitat d’aprenentatge.
 

Hi ha tot un recorregut, des del moment en que el bebè estira el braç demanant quelcom fins a l’adolescent que pren les seves pròpies decisions i l’adult dialogant. I aquest camí comença a casa. De tot això en ens parlarà

 
Rosa Mª Jové Montanyola  llicenciada en Psicologia, especialitzada en clínica infantil i juvenil i en psicopediatria, i en Historia i Geografia, especialitzada en antropologia de la criança. Membre fundador del grup de psicòlegs d’emergències i catàstrofes de Catalunya.
Autora dels llibres “Dormir sin lágrimas”“Crianza feliz”“Ni rabietas ni conflictos”, col·labora habitualment en revistes referent infants com “Tu bebé”
 
Dia: 26 de Maig

Hora: 17h.30

LLoc: Escorxador, 19 (08720) Vilafranca del Penedès

El preu per accedir a la xerrada és de: 12 euros per persona.

– dues persones 20 euros.

– tres persones 27 euros.

– quatre o més de quatre 32 euros.


En aquesta ocasió tota la venda de entrades serà anticipada.

Per a més informació i compra entrada:
 
Agraïdes per la difusió.
 
Moltes gràcies per la vostra confiança
 
Torna a l’inici
Compartir publicació per:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.