Debat sobre l’educació a Vilafranca

El Grup de mestres de l’Alt Penedès ens envia aquesta informació, per si és del vostre interès.

El setmanaris La Fura, el 3 de vuit i el Grup de mestres de l’Alt Penedès han organitzat pel dilluns 13 de maig a les 7 de la tarda a l’Escorxador un acte sobre l’educació a Vilafranca amb el següent títol:

  • Eleccions municipals 26M
  • Vilafranca, ciutat educadora?
  • Què proposa cada candidatura?
  • Debat

La nostra voluntat és tenir l’oportunitat de poder escoltar, i debatre si cal,  les propostes de cada candidatura en relació a l’educació a Vilafranca, en el seu sentit més ampli: educació reglada, d’adults, en el temps de lleure, la vila com a ciutat educadora …

L’acte serà moderat per en Jaume Plans, periodista de La Fura i consistirà en diferents blocs relacionats amb el món educatiu vilafranquí, on cada candidatura disposarà d’un breu temps expositiu dels seus plantejaments. Posteriorment, s’obrirà torn d’intervencions i finalment possibles preguntes del públic de la sala.

Al Grup de mestres  de l’Alt Penedès ens agradaria que l’acte servís per posar en valor el món educatiu vilafranquí i, sobretot, per escoltar  les propostes concretes de les diferents candidatures municipals per millorar l’educació a la nostra vila.

Volem, també, donar veu als membres de la comunitat  educativa vilafranquina i per això us proposem que ens feu arribar preguntes, qüestions o temes que, des de la vostra perspectiva, fóra interessant abordar. Us convidem que ens envieu un mail  amb les vostres propostes  perquè puguin ser integrades al debat.

També us proposem que difongueu aquest mail a les persones que treballen al vostre centre i/o formen part del vostre entorn.

Molt cordialment,
Grup de Mestres de l’Alt Penedès

Torna a pàgina d’inici.

Compartir publicació per:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.