Demandes / consultes rebudes

Després de rebre les demandes d’algunes famílies demanant l’organització d’un dia per la compra-venda de llibres per al proper curs, us volem informar que degut als acords signats amb Iddink no ens es possible, ni a l’AMPA ni al centre fomentar cap forma per l’adquisició de llibres.

Al contracte signat amb Iddink al punt 2 de ‘annex diu:

“2. EXCLUSIVITAT DEL SERVEI

El CENTRE i l’AMPA consideren que, per no confondre a les famílies, s’abstindran d’establir i/o promoure altres sistemes de subministrament de llibres o continguts educatius per als alumnes del cursos on Iddink presti el servei al CENTRE, sense perjudici de la total llibertat dels alumnes i les seves famílies d’adquirir els continguts a on creguin convenient.”

Així doncs,aquestes trobades han de fer-se a nivell particular.

Torna a la pàgina d’inici.

Compartir publicació per:

2 comments

  1. Pero la compra de libros del curso pasado el 5 de julio en Edifici Escola Dolors Piera de 10-14 i de 15-17 h se efectuara?

    1. Si. El día 5 de Julio, Iddink realizara la compra de libros a las familias que quieran, es una de las cosas que nos ofreció Iddink por ser el primer año que trabaja con nosotros. Lo único que nosotros nos hemos comprometido a no organizar nada por nuestra cuenta sin contar con ellos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.