ACTA DE L’ASSEMBLEA ORDINÀRIA DEL 30 DE GENER DE 2020

Aquí podeu trobar l’acta de la passada Assemblea Ordinària convocada amb motiu de la presentació de l’estat de comptes i les candidatures per renovar la junta de l’AMPA.

Abans no us la llegiu us voldríem fer unes reflexions, ja que només 10 pares i mares van assistir a l’Assemblea, a banda dels membres de la junta que està en procés de renovació.

És important per a tots els socis i sòcies que trobem un relleu a la junta de l’AMPA o bé aquesta s’haurà de dissoldre. En aquests moments estem en una situació de provisionalitat que durarà com a màxim quatre mesos. A finals d’abril es tornaran a convocar eleccions, obrint prèviament un període de rebuda de candidatures.Serà una darrera oportunitat.

Dissoldre l’AMPA significa perdre com a mínim els serveis de taquilles, Iddink, extraescolars i la presència del representant de l’AMPA al Consell Escolar. També significa fer, tal com dicten elsEstatuts de l’entitat, la donació de les aportacions que tots els socis hem fet a una altra entitat amb finalitats no-lucratives.

L’actual junta hem estat vetllant desinteressadament en totes aquestes tasques, així com en d’altres que no són tan visibles. Però ara necessitem un relleu, ens interessa a tots i a totes.I no només necessitem un relleu sinó que també us volem demanar que no us desconnecteu, que sigueu més actius dins l’AMPA i que participeu en les assemblees, ja que és en aquestes trobades on intercanviem punts de vista i prenem decisions plegats.

ACTA ASSEMBLEA 30 DE GENER DE 2020

Torna a la pàgina d’inici.

Compartir publicació per:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.