El projecte Xcelence-Escoles Que Inspiren

El nostre institut, l’Institut Nou de Vilafranca, participa en el projecte Xcelence-Escoles Que Inspiren. Aquest és un projecte d’orientació basat en la preparació dels estudiants per al món professional i en la reducció de les taxes d’abandonament escolar prematur.

Els elements claus del projecte són: el desenvolupament personal i professional dels joves, la participació dels centres educatius, i la implicació de les empreses per acostar la realitat del món laboral als joves.

El valor del treball en xarxa regional és una de les propostes competitives del projecte Xcelence en la seva implementació. El projecte fomenta la implicació i col·laboració de l’administració pública, patronals, empreses i entitats locals per oferir una millor perspectiva a les famílies, centres i els mateixos alumnes de l’entorn professional i econòmic del seu territori.

Si voleu més informació us podeu adreçar al coordinador de 4rt ESO (Dani Castillo) o a la representant de les famílies del Consell Escolar (Gemma Rovira).

Compartir publicació per:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.