Presentació de la nova junta

Benvolguts/es mares i pares,

Per la present volem presentar-nos com nova AMPA de l’institut Nou, comentar-vos algunes idees, plantejar una modalitat de comunicació oberta i d’altres temes.

Com potser sabreu el dia 30 d’octubre passat es va celebrar l’assemblea de l’AMPA, en la qual, l’anterior junta deixava alguns càrrecs lliures, un dels quals es mantenia. D’aquesta manera, la distribució de la junta de l’AMPA actual és: Diego Muñoz (president), Marta Viaplana (secretària), Joan Jimenez (tresorer) i Cristina Lopez (vocal). A través d’aquest correu electrònic volem destacar la labor de l’anterior junta i presidència per les seves tasques i cohesió de la junta en situacions d’incertesa i mantenir la junta fins el recanvi de càrrecs. Des d’aquí: moltes gràcies per la feina feta!

L’any 2020 ha sigut un any molt estrany i difícil per poder garantir la participació de les mares i pares a diferents nivells, i no ha estat aliena aquesta situació al nostre AMPA. L’assemblea es va haver de fer de manera virtual per raons sanitàries i de distància social, les reunions no poden ser obertes tal i com ens agradaria. No obstant, aquest temps ens ha servit per treballar el traspàs de càrrecs i la posta a punt de la nova junta. 

Així, hem estat treballant amb reunions cada poques setmanes el canvi de càrrecs i definint algunes idees que ens agradaria dur a terme, sense prendre cap decisió de moment. En aquest sentit tenim algunes idees que ens agradaria portar a terme que comentem a continuació:

  • Afavorir la cura de les mares i pares a través de tallers i formacions; 
  • Proposta per poder ajudar a l’alumnat amb necessitats de reforç escolar al centre;
  • Promoure premis per a l’alumnat en els diferents esdeveniments o dates concretes (per ex: Sant Jordi) en diferents matèries: científica, literària, artística-cultural, etc.
  • Afavorir la comunicació amb els pares i les mares a través de la Junta Oberta, a través de la qual poder obrir a la participació a qualsevol a les reunions periodificades de l’actual junta. Degut a la situació de pandèmia s’hauria de fer a través de convocatòria virtual;
  • Obrir a altres modalitats de comunicació per afavorir la participació de mares i pares en les diferents comissions que es puguin establir;
  • Obrir-nos a la participació a d’altres associacions, entitats, ONG o similars de Vilafranca i específiques, per ajudar a la junta de l’AMPA a les seves gestions i a les mares i pares, o a l’AMPA com a associació part de la comunitat educativa.

En pròxims correus electrònics anirem donant informacions detallant els punts del present correu i comunicant les passes que anirem fent. A tothom que vulgui participar o aportar idees, ens pot escriure a aquest correu electrònic. Demanem disculpes per haver trigat en la presentació. Gràcies per la vostra atenció! 

Us saludem molt atentament.

La Junta de l’AMPA de l’Institut Nou de Vilafranca

Compartir publicació per:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.