IMPORTANT: Voluntaris per la junta de l’AMPA

Hola a tots, malauradament aquest serà l’últim curs al centre per alguns de nosaltres i ens quedarem sense recursos “humans” per poder donar una continuïtat a la tasca realitzada fins ara per l’actual junta de l’AMPA. 

Per aquest motiu us convidem a participar-hi. Hem d’intentar cobrir les vacants que es produiran de cara a aquest any i a l’any següent. D’aquesta manera evitar que l’AMPA desaparegui.

És una bona manera de seguir més a prop l’educació del vostre fill i/o filles i de contribuir a la millora de la qualitat de l’ensenyament, perquè els pares i mares també som part de la comunitat educativa.


Aquest any cessarà:

 • Neus PLA (Presidenta de l’AMPA, membre del Consell Escolar i encarregada de tot el tema relacionat amb els llibres de text).
 • Joan SALAZAR (Actual Secretari de l’AMPA).

L’any següent cessarà:

 • Antonio YUSTE (Tresorer, s’encarrega de la gestió de les taquilles, correu electrònic i de la pagina web).
 • Margarita LLORENS (S’encarrega de les extraescolars).
 • Amàlia PUBILL (S’encarrega de les extraescolars).
 • Bernadette HORTAL (S’encarrega de les extraescolars).
 • Bàrbara OLIVER (S’encarrega de les xerrades).

!!!No hi ha més persones a la Junta!!!


Pel proper any necessitem urgentment gent amb ganes de treballar i donar continuïtat a tot el que s’ha començat a fer durant aquest temps l’AMPA. No cal dedicar-li molt de temps, però si que ha de ser responsable i seriosa segon la tasca a fer.

 • President/a – Necessitem una persona que representi a l’AMPA. S’encarrega de ser la persona “visible” que es reuneix amb direcció i coordina la línia de treball dels components de l’AMPA.
 • Secretari/a – Necessitem una persona que s’encarregui de realitzar les corresponent actes de reunió quan es convoquen. En principi només són una o dues a l’any.  
 • Representant Consell Escolar – Necessitem una persona que representi a l’AMPA al Consell Escolar. La seva funció és assistir a les reunions del Consell Escolar representant a l’AMPA per informar-se i traslladar qualsevol inquietud de l’AMPA. No hi han gaires reunions a l’any (aprox. 4).
 • Llibres – Necessitem una persona que s’encarregui de coordinar les dates per la comanda i lliurament de llibres. Només és a l’inici del curs i alguna reunió per informar a les famílies a final de curs.
 • Taquilles – Necessitem una persona que s’encarregui de gestionar  el lliurament i recollida de les claus de taquilles (a l’inici i finalització del curs). Controlar, portar un registre i subministrament d’alguna còpia de clau durant el curs. 
 • Tresorer – Necessitem una persona que porti les comptes de l’AMPA. L’idea és que el proper any, aquesta persona estigui juntament amb actual tresorer per veure com ho fa. La major càrrega de feina (hores a dedicar-li) normalment és a l’inici de curs, pel tema de les quotes de les famílies. 
 • Extraescolars – Persones per gestionar i organitzar les extraescolars. Normalment es realitza una vegada finalitzat el curs i s’informa a les famílies abans d’iniciar el curs.
 • Xerrades – Persones que organitzen xerrades durant el curs.
 • Activitats varis – Persones que vulguin realitzat alguna activitat d’interès i que no estigui recollida en el llistat exposat (Exemple: Polseres Candeles, concurs de fotografia, activitats de Sant Jordi, trobar nous establiments i fer acords que ens facin descomptes als alumnes de l’institut…). 

Com podeu veure, no requereix gaire temps, sempre i quan siguem el membres suficients per cobrir totes aquestes vacants. És per això que us tornem a dir que us necessitem urgentment.

!!!ANIMEU-VOS!!!

Només heu d’enviar un mail a: ampa@ampainstitutnoudevilafranca.com amb les vostres dades de contacte i dient que és el que voleu fer o esteu disposats a fer.


Si no s’apunta ningú lamentablement el proper curs és molt possible que els alumnes comencin el curs sense taquilles.
La persona que s’encarrega no pot encarregar-se aquest any ja que s’encarrega d’altres coses.

APUNTEU-VOS per evitar que desaparegui l’AMPA 

Atentament,

Junta de l’AMPA Institut Nou de Vilafranca

Tornar a la pàgina d’inici.

Compartir publicació per:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.