ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2021-2022

INSTITUT NOU DE VILAFRANCA

  • Activitat extraescolar de teatre: els dimarts de 16:30 a 18:00 hores.

S’ofereix l’activitat adreçada a ajudar l’alumnat per poder solventar aspectes acadèmics com parlar en públic, fer presentacions davant tribunals acadèmics, etc., tot i que també es treballen eines i tècniques per al desenvolupament i creixement personal. Es planteja la realització d’una obra a final del curs (a Cal Bolet). Es farà l’activitat els dimarts durant una hora i mitja i costa 24 euros al mes.

  • Activitat extraescolara esportiva:

Des de l’AMPA de l’Institut Nou de Vilafranca, conjuntament amb el Consell Esportiu de l’Alt Penedès i el mateix Institut Nou de Vilafranca us oferim la possibilitat que a partir del mes d’octubre els vostres fills i filles practiquin:

Voleibol (femení, mixte), els dijous de 16:00 a 18:00 hores.

Pot estudiar-se la possibilitat de realitzar l’activitat els dos dies dels que tenim disponibilitat: dimarts i dijous.

El cost de l’activitat, un dia setmanal + dissabte partit, seria de 18 euros mensuals i inclou, a banda del cost de l’entrenador, la fitxa JESPE + assegurança + samarreta. S’exigirà un mínim de 8 alumnes i un màxim de 12, per tal de realitzar l’activitat.

En cas de poder realitzar l’activitat dos dies a la setmana, el preu serà de 25 euros mensuals , mantenint-se iguals la resta de condicions.

Existeix a més la possibilitat de realitzar l’activitat de voleibol, els divendres a la tarda, de 16:00 a 18:00 hores, formant part d’un equip en que hi participen alumnes dels altres instituts de la vila. Aquesta activitat la coordina directament el Consell Esportiu de l’alt Penedès i des de l’AMPA us facilitaríem el contacte amb aquesta entitat.

Les famílies que hi estigueu interessades, escriviu un correu amb els noms i cognoms de l’alumne, nom i cognoms del pare/mare o del tutor legal, i un telèfon de contacte a: extraescolars@ampainstitutnoudevilafranca.com

Cal tenir en compte que s’ha de ser soci de l’AMPA per a poder-se inscriure a les activitats i que poden haver-hi canvis en la programació de l’activitat o l’establiment de mesures especials de prevenció per la pandèmia de COVID-19.

Torna a la pàgina d’inici.

Compartir publicació per:

One comment

  1. Hola a mí me interesaría que sea aga la actividad de fútbol sala dos días a la sema .,pero si es un día a la semana mi hijo también lo aria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.